Header Free! Harap Sukalah tau

Ahad, Disember 09, 2012 @ 11:51 PG | 7 Orang berstory

Assalammualaikum dan pagi kawan!
Mulakan bicara dengan bismillillahirrahmannirrahim. mulakan hari dengan Alhamdullilah kerana masih hidup dan bernyawa hingga detik ini. Syukur syukur. senyum semua walaupon sedih dan derita.

ceh! panjang sey mukadimah pembuka kata aku. melebih pula. lalala~ dah lama tak edit edit blog segala? ehh, lupa pula, minggu lepas baru lepas aku edit blog nie. oke, firstly aku nak katakan bahawa, sekarang nie aku dah agak malas nak edit blog orang.

why? entah lah. takde mood dan idea. ada beberapa orang suruh aku edit blog diorang segala. tapi malangnya, aku tak boleh terima. aku boleh buat tapi nak buat apa aku tolong tapi tak ikhlas lah kan? so, sorry yee kawan. sekarang nie tak boleh nak tolong.
Sorry untuk akak Eika Adam kerana saya tak boleh nak tolong buat dan edit blog anda kerana ada problem sikit. bukan malas yee. tolong cari orang lain untuk bantu anda. sorry sekali lagi. :(
tadi, tengah bosan bosan kan, aku edit lahh header. untuk siapa? untuk koranglah, blogger blogger yang dikasih. ada beberapa blogger yang minta aku bagi freebies dekat diorang. oke, sekarang nie ambillah. benda free! Walaupon aku taknak edit blog, tapi aku suka edit HEADER! siapa nak? Komen oke?
800 x 350
http://i.imgur.com/8wdUQ.png

800 x 350
http://i.imgur.com/pu2LY.png

800 x 350
http://i.imgur.com/pfdFU.png

740 x 370
http://i.imgur.com/UaUe6.png
cara nak ambil? click sekali terus dah keluar ke new tab. dah ambil tuh komen tau. jangan curi. tak halal! kalau sambut memberangsangkan, aku buatkan lagi header untuk korang. oke? 

Label:
HELLO!Call me as Syazwani or known as ES27. 97's liner. TiJB's student. Be nice here. Bye bye. Smile ❤ TAK SUKA?

Diary About Site

Ask Here!

The Shadow Friends


Dunia akan sunyi tanpa kawan disisi kita. Become my best friends, please?