Peperiksaan Pertengahan Tahun

Sabtu, Mei 05, 2012 @ 12:00 PTG | 1 Orang berstory

muka nak hadapi exam T_T

assalammualaikum dan selamat pagi #11.50, pagi lagi kan?

*whatever* tak lame lagi nak exam kan? #just relax. otak hang! takdek masa nak relax lagi. cool in down. wani dah study mathematics dan agama jelaa. nak study yang lain macam takdek mood. wani risau sains dan kemahiran hidup wani. makaii, takut "susah" laa. err, kene banyakkan study. wani tengah kawal taknak bukak fb dengan cara letak laptop nie kat bilik ayah wani. so, wani takdek hati nak bukak fb kalau laptop kat situ. DOAKAN WANI DAPAT RESULT YANG CEMERLANG, GEMILANG DAN TERBILANG :D
15/5/ 2012 wani pekse pertengahan tahun. makaii! uwaaaaa,, SETARA JOHOR weyhhh. hamikkk kauu! bergegar kepala lutut wanii. minggu depan dah nak tutup facebookuntuk sementara. sape sape yang nampak wani on9, silalahh bagi tahu wani. mungkin ade yang cuba menceroboh fb wani. sekian, terima kasihhh :)
wani single. nak couple lepas abis sekolah laa. baru bestt. terus kawin. err,, -.-" abaikan ayat terakhir tuhh. budak tak matang



HELLO!



Call me as Syazwani or known as ES27. 97's liner. TiJB's student. Be nice here. Bye bye. Smile ❤ TAK SUKA?

Diary About Site

Ask Here!





The Shadow Friends


Dunia akan sunyi tanpa kawan disisi kita. Become my best friends, please?