SEGMEN: JOM KENAL BLOG SAYA

Ahad, April 22, 2012 @ 11:21 PG | 7 Orang berstory

Assalammualaikum dan salam sejahtera. sape yg baru bangun tidur tuhh silalah pergi mandi eakk. bau sampai ke sini :P hoho! oke, bukan tuhh yg wani nak citerkan. first time wani masuk segmen macam nie. nak try laa. hehe.
Blog wani dilahirkan oleh Puan Google dan disambut oleh wani pada hujung Disember 2010. wani ialah akak angkat kepada blog nie sbb Puan Google taknak jaga die. so, wani terpaksa uruskan dia. dulunyaa, nama link blog wani http://ewansyazwani.blogspot.com. wani amik name tuhh sempena nama fb wani Ewan Syazwani. disebabkan mempunyai masalah tertentu yg membuatkan wani pening dan marah, wani terpaksa menukar nama Si Manja nie menjadi http://wanisukabercerita.blogspot.com. wani suka berkongsi masalah, cerita dan macam macam kat si manja nie.
dulunya, wani suruh Syasya untuk edit blog wani kepada hitam dan purple. seriuosly, mase tuhh [wani form 2] tak reti nak edit edit bagaii. alhamdullillah, syasya telah tolong wani editkan blog nie. sejak tuh, wani belajar sikit sikit cara nak edit blog. akhirnya, jadik laa macam sekarang nie [lawa tak?] hee~ dulu, wani gila sangat follower. tapi, sekarang nie dah tak laa. wani nak ramai readers better than follower.  wani buat blog nie sbb terikut cousin wani. dan lagi satu, dulu wani suka edit blog owg tapi sekarang wani dah tak edit blog owg sbb wani dah nak PMR. doakan wani dapat yg terbaik dan 8A oke? thanks.
tuhh jelaa yg dapat wani kongsikan. harap yg bace nie tak bosan eaa. kbaii :DD\
listen the songg! Nalina by Block B. yeahhhh d(-_-)b



HELLO!



Call me as Syazwani or known as ES27. 97's liner. TiJB's student. Be nice here. Bye bye. Smile ❤ TAK SUKA?

Diary About Site

Ask Here!





The Shadow Friends


Dunia akan sunyi tanpa kawan disisi kita. Become my best friends, please?