penat seyy

Sabtu, Januari 07, 2012 @ 10:41 PTG | 2 Orang berstory

hai reader, sekolah sudahh bermulaa. ecececehh, oke jep kat sekolah. macam biase =.= tapi, yg tak best nyer, sekolah buat sistem bergerak. semua pelajar kene berjalan macam dekat universiti tuhh except form 1 and 6. aiyaaaa, byak pening lorhh!! tapi nie oke sikit sbb kitowg hanya jalan kat blok yg same jepp. tak laa macam aku form 1 dulu, kene berjalan satu sekolah. penat seyy #tiaptiap hari senam tapi tak kurus ponn :[ nevermind. 
baru 3 hari sekolah daa kene pergi kem. mula mula tuhh aku rase malas jew nak pergi, nanti penat, tak cukup tido sbb hari sabtu kene sekolah ade mesyuarat agong bagai T^T kem tuhh mula petang jumaat dan besok pagi cikgu terus antar pergi sekolah naik bas. ingatkan dekat kem tak best, bosan sbb asyik benda same jepp tapi rupa rupanya best gilaa! walaupon mase singkat jepp #satu malam jepp tapi byak aktiviti yg bolee dibuat. ade simbah air, pakai bedakk sejuk warna coklat #aku tak tau tuhh benda peluk pokok durian, cakap I LOVE U dekat pondok dan macam macam lagii. wahh! best best best! rugi sape tak pergi ^o^ #promote nie hee~
ouch! aku tengah tahan tak nak bukak fb, blog, twitter dan laptop nie. aku nak pmr, so kene work hard! baru 3 hari sekolah daa melambak homework menunggu aku. tak tau nak buat mane dulu. haishhh penong kepala eden. makcik pakcik , bolee tolong saya buat kerja sekolah tak? sbb saya nak rehatt . hee~ #byak lawa lu punya muka der pelajar sekolah mesty buat kerja sekolah. aku kan pelajar baik #poyo punya ayat ^^
menyirap seyy kau asyik nak perli aku jepp. lempang kang! #joke :P



HELLO!



Call me as Syazwani or known as ES27. 97's liner. TiJB's student. Be nice here. Bye bye. Smile ❤ TAK SUKA?

Diary About Site

Ask Here!





The Shadow Friends


Dunia akan sunyi tanpa kawan disisi kita. Become my best friends, please?