scared

Rabu, Disember 14, 2011 @ 11:31 PG | 0 Orang berstory

kelakar aku tengok yosoeb HAHA
\hyepp/ cuti sekolah nie aku dah start study //kembang kejap entah kenapa aku rajin study . tuhh pon subjek matematik sbb subjek lain aku kuwg minat sikit . aku study lebih kuwg 1 jam setengah jepp . cukup laa tuhh , buat ape lame lame -..-" hehe , lepas 1jam setengah tuhh terus buku yg bace aku , bukan aku bace buku . HAHA tertido kejap . asyik tengok nombor nie penat jugak . daa tuhh aku pergi buat latihan form 3 kenapa ? aku pon pelik dengan diri sendiri . dah laa tak faham ! pening pening =..=



[13/12] tengah malam ~~ lepas aku dan akak aku tengok citer BABY AND ME lakonan Jang Geun Suk , dalam area pukul 12.00 - 2.00 pagi [aku tak pasti ] tetiba aku dengar moto masuk dalam kawasan rumah aku . aku ingat kan moto owg belakang umah aku sbb diowg mmg biase balik lambat . bukak kedai katekan , then , tetiba moto tuhh berhenti . pastu aku dengar bunyi tapak kaki owg berjalan area kereta ayah aku diletakkan . pehh !! jangan laa ape ape belaku . bahaya derr !! aku dah takut gilaa time tuhh ,, hanya berserah kepada ALLAH jelaa . fuhhh~~ pagi aku bangun terus aku tengok , tak dek pape berlaku . lepas mandi aku terus bagi tau ibu aku tentang kejadian semalam. +_+ seriously , aku sangat TAKUT time tuhh . 
aku mohon tak dek ape ape yg buruk berlaku kat rumah aku ! AMIN~~



HELLO!



Call me as Syazwani or known as ES27. 97's liner. TiJB's student. Be nice here. Bye bye. Smile ❤ TAK SUKA?

Diary About Site

Ask Here!





The Shadow Friends


Dunia akan sunyi tanpa kawan disisi kita. Become my best friends, please?